Vergadering/Congres

De Meeuwenhoeve is dé vergaderlocatie van Lelystad en omstreken. Wij hebben drie vergaderzalen met een maximale capaciteit van 300 personen.

     • “De Melkstal”, capaciteit 50 personen
     • “De Wagenberging”, capaciteit 100 personen
     • “De Stal”, capaciteit 200 personen

Voor lange vergaderingen bieden wij diverse vergaderarrangementen aan. Een vergaderzaal huren op dé vergaderlocatie van Lelystad doet u dan ook bij de Meeuwenhoeve.

De Melkstal

Op de plaats waar vroeger de koeien gemolken werden, is onze eerste zaal gerealiseerd. De Melkstal heeft een capaciteit van maximaal 50 personen en wordt voornamelijk gebruikt als vergaderruimte.

De Stal

De vroegere ligboxenstal is in twee delen verdeeld. Het achterste deel wordt voornamelijk gebruikt voor binnenactiviteiten. Het voorste deel is de grootste zaal waarover De Meeuwenhoeve beschikt. De Stal heeft een capaciteit van 200 personen en hier vinden feesten en vergaderingen plaats.

De Wagenberging

Het voorste deel van de schuur was vroeger in gebruik als opslag van materiaal en huisvesting van jongvee, van daar de bijpassende naam ‘De Wagenberging’. Sinds 2008 is dit deel compleet verbouwd tot een moderne zaal waarin feesten en partijen plaatsvinden. De zaal biedt plaats voor 100 mensen.

Wilt u reserveren?

KLIK HIER