Zalen

De Meeuwenhoeve beschikt over verschillende zalen. Zowel voor kleine maar ook voor grote groepen is er een geschikte zaal, elk met een eigen karakter.


De Melkstal: Op de plaats waar vroeger de koeien gemolken werden, is onze eerste zaal gerealiseerd. De Melkstal heeft een capaciteit van maximaal 50 personen en wordt voornamelijk gebruikt als vergaderruimte.

De Stal: De vroegere ligboxenstal is in twee delen verdeeld. Het achterste deel wordt voornamelijk gebruikt voor binnenactiviteiten. Het voorste deel is de grootste zaal waarover De Meeuwenhoeve beschikt. De Stal heeft een capaciteit van 200 personen en hier vinden feesten en vergaderingen plaats.

De Wagenberging: Het voorste deel van de schuur was vroeger in gebruik als opslag van materiaal en huisvesting van jongvee, van daar de bijpassende naam ‘De Wagenberging’. Sinds 2008 is dit deel compleet verbouwd tot een moderne zaal waarin feesten en partijen plaatsvinden. De zaal biedt plaats voor 100 mensen.

Voor het organiseren van evenementen is een tevens een evenementen terrein beschikbaar.

Wilt u een sfeer impressie krijgen en een virtueel kijkje in onze zalen nemen? Klik hier.

De Melkstal

Op de plaats waar vroeger de koeien gemolken werden, is onze eerste zaal gerealiseerd. Deze zaal heeft een capaciteit van max. 50 mensen en wordt vooral gebruikt als vergaderruimte.

De Stal

De vroegere ligboxenstal is in twee delen verdeeld. Het achterste deel wordt voornamelijk gebruikt voor binnenactiviteiten. Het voorste deel is de grootste zaal waarover De Meeuwenhoeve beschikt. De Stal heeft een capaciteit van 200 personen en hier vinden feesten en vergaderingen plaats.

De Wagenberging

Het voorste deel van de schuur was vroeger in gebruik als opslag van materiaal en huisvesting van jongvee, van daar de bijpassende naam ‘De Wagenberging’. Sinds 2008 is dit deel compleet verbouwd tot een moderne zaal waarin feesten en partijen plaatsvinden. De zaal biedt plaats voor 100 mensen.

Wilt u reserveren?

KLIK HIER