Bruiloft feestlokatie
De Meeuwenhoeve

Het leukste Partycentrum in Flevoland!

BOEK NU!

Bruiloft feestlocatie de Meeuwenhoeve in Lelystad.

Ben je op zoek naar een geschikte buiten en-of binnen trouwlocatie? Zoek dan niet verder want wij hebben voor jullie de perfecte locatie. Maak foto’s rondom onze boerderij, geef binnen of buiten het ‘ja’ woord, snijd de bruidstaart aan op het terras en ga met uw gasten heerlijk eten in “De Wagenberging”. Kortom, het perfecte plaatje voor een bruiloft die u nooit zal vergeten.

Uw bruiloft vieren op De Meeuwenhoeve?

De Meeuwenhoeve vormt hiervoor het ideale decor en heeft alles te bieden om deze bijzondere gelegenheid op één locatie te vieren: van officiële huwelijksvoltrekking, gezellige receptie en sfeervol buffet of liever een barbecue tot en met een daverend bruiloft feest. Heeft u of een van uw gasten een allergie of dieetwens? Geef dit van tevoren bij ons zodat wij hier rekening mee kunnen houden

Een romantische dag waarop alles perfect moet verlopen.

U als bruidspaar heeft natuurlijk diverse ideeën en wensen voor uw dag. De Meeuwenhoeve maakt graag een afspraak met u om uw wensen door te nemen en te bespreken wat er allemaal mogelijk is voor uw bruiloftfeest en/-of receptie, al uw ideeën en wensen bespreekt met één vaste, ervaren contactpersoon. Samen maken we graag een passend voorstel om aan al jullie wensen te voldoen.

 

Contact opnemen.

Via de onderstaande mogelijkheden kunt u direct een offerte bij ons aanvragen of uw vraag per email aan ons stellen.

Laat ons u bellen.