De Huisregels
van De Meeuwenhoeve

Het leukste Partycentrum in Flevoland!

BOEK NU!

Huisregels van de Meeuwenhoeve

Hieronder geven we u een overzicht van onze huisregels. Wij waarderen het ten zeerste als u zich bewust maakt van deze regels en zich hier aan houdt. Het is tevens ook voor onze gasten en onze veiligheid belangrijk dat onze huisregels worden nageleeft.

Hieronder een overzicht van onze huisregels

 1. De Meeuwenhoeve verzorgt uw volledige bijeenkomst, u en uw gasten zullen wij tot in de puntjes verzorgen. Eigen eten en drinken meenemen is daarom niet nodig en ook niet toegestaan.
 2. NIX 18: Alcoholische dranken worden niet geschonken aan personen jonger dan 18 jaar.
 3. Gasten die zich niet gedragen en overlast veroorzaken zullen hiervoor gewaarschuwd worden. Indien nodig, schenken wij geen alcoholische dranken meer. Houdt de overlast aan, dan zal zullen wij de gast(en) verzoeken De Meeuwenhoeve te verlaten.
 4. Buiten mag er gerookt worden. Er staan asbakken klaar, daarin dienen de sigaretten en/of sigaren te worden gedoofd.
 5. In overleg met de directie mag er een tent geplaatst worden, hiervoor wordt een extra huurprijs berekend afhankelijk van de grootte en de duur van plaatsing van de tent. Eventuele beschadigingen zijn voor eigen rekening.
 6. Decoratie aanbrengen in en om de Meeuwenhoeve mag,maar altijd in overleg. De aangebrachte decoratie wordt dan dezelfde avond weer verwijderd. Voor het aanbrengen van decoratie worden geen spijkers, punaises of plakband gebruikt.
 7. Confetti, rijst, rozenblaadjes e.d. mogen niet gestrooid worden.
 8. Met gas gevulde ballonnen mogen niet binnen of buiten in/om De Meeuwenhoeve worden losgelaten.
 9. Het oplaten van wens ballonnen buiten, is verboden.
 10. In verband met hygiëne is het niet mogelijk om huisdieren mee naar binnen te nemen. Natuurlijk wordt er een uitzondering gemaakt voor hulphonden.
 11. Op het terrein van de Meeuwenhoeve mag muziek worden afgespeeld, dit mag echter niet versterkt zijn.
 12. In de zalen van de Meeuwenhoeve mag versterkte muziek worden afgespeeld. Tot 00:00 uur mag de muziek de grens van 95 decibel niet overschrijden (bij gesloten deuren).
 13. Na 00:00 uur is het maximum 85 decibel (bij gesloten deuren).
 14. De muziek dient altijd over onze professionele geluidsinstallatie te gaan.
 15. De Meeuwenhoeve behoudt ten alle tijde het recht zelf het geluidsniveau aan te passen, ook al is de muziek ingehuurd door gasten.
 16. Gebruik van rookmachines en/of bellenblaas machine is niet toegestaan.
 17. Voor het afsteken van vuurwerk is een vergunning nodig.
 18. Bij de Meeuwenhoeve hebben wij een groot parkeerterrein, wij verzoeken onze gasten hier te parkeren.
 19. Na afloop van een bezoek, dienen alle door u (of uw gasten) meegenomen eigendommen meegenomen te worden. De directie is niet aansprakelijk voor het verlies van eigendommen.
 20. Indien de gasten het pand verlaten dient dit in alle rust te gebeuren, i.v.m. de omwonenden.
 21. Wij vertrouwen erop dat u uw ceremoniemeester(s) en/of andere verantwoordelijke personen, op de hoogte brengt van onze huisregels
 22. NB: Wanneer onze huisregels niet worden nageleefd of wanneer er klachten zijn van omwonenden zullen wij de politie inschakelen en zijn wij verplicht uw contactgegevens door te geven.

Huisregels